Cazane de apă caldă și abur

DESCRIERE PROIECT

SC Energomontaj Grup STL are o experiență de peste 25 ani cu instalarea și întreținerea cazanelor cu aburi și apă caldă într-o gamă largă de industrii: industria petrolului și a gazelor, industria chimică, petrochimică, încălzirea centralizată, industria alimentară, prelucrarea, etc.

Suntem autorizați pentru instalarea, servisarea și întreținerea cazanelor cu abur și apă caldă. SC Energomontaj Grup SRL este importator direct de cazane cu abur și apă caldă împreună cu accesoriile de la urmatorii furnisori: Viessmann Germany, Ferroli Italy, ICI Caldaie Spa Italy, I.VAR. Industrie SRL Italy.

Cazane de apă caldă și abur

Mai jos regăsiți câteva dintre cele mai importante proiecte care au inclus montarea cazanelor cu abur sau apă caldă:

  • Proiectarea și furnizarea de căldură în centrala termică din Giurgiu, România, care a inclus două cazane pentru apă caldă (2×10 Gcal/h) și racordarea la sistemul de încălzire. Beneficiar: Global Energy Production SA
  • Proiectarea și furnizarea de căldură prin instalarea cazanelor de apă caldă sub presiune (2x2MW ; 2×1.5MW) system de încălzire de 102 26.2 kW în Slatina, România. Beneficiar: Cord Romania SRL (Pirelli Group).
  • Proiectarea, furnizarea și instalarea unei centrale de producere a aburilor cu încălzire prin lemne (9t/h, 12 bari), inclusiv încălzitoare industriale din oțel inoxidabil în Cranguri, Jud. Dâmbovița, România. Beneficiar: Virix Prod SRL.
  • Furnizarea și instalarea cazanelor de apă caldă pentru orașul Pitești: 3 cazane sub presiune pentru apă caldă, arderea prin gaze, 3 x 1,4 MW. Platforma complet echipată: 4 cazane sub presiune pentru apă caldă, arderea prin gaze, 4 x 5.8 MW. Beneficiar: Municipalitatea orașului Pitești.
  • Proiectarea, furnizarea și instalarea a 2 cazane cu abur sub presiune (unul de 10 Gcal/h si 12 bari iar celalalt de 15 Gcal/h si 12bari) în București, Romania. Beneficiar: Vest Energo SA. Proiectarea, furnizarea și instalarea unei centrale de producere a aburilor (6t/h, 12 bari), cu sistem de monitorizare la 72h în Pitești, România. BeneficiarL Caroli Foods Group SRL.
  • Furnizarea și instalarea centralei de producere a aburilor pentru procese tehnologice formată din două generatoare de abur 1,3 t / h la o presiune de 8 bari, complet automatizate în Pitești, România. Beneficiar: Indcarf SA.
  • Execuția instalării sistemului de aburi și condensare în Zărnești, Jud. Argeș, România. Beneficiar: EcoPaper SA.
Cazane de apă caldă și abur