Construcții industriale

DESCRIERE PROIECT

Energomontaj Grup are capacitatea tehnică, echipamentul și personalul cu experiență pentru a construi clădiri din structuri de oțel de orice dimensiune, atât industriale, cât și civile. Am construit clădiri industriale care servesc o gamă largă de industrii: prelucrarea alimentara, fabricație, centrale electrice, depozite.

Energomontaj Grup are capacitatea de a furniza clădiri complete ca antreprenor unic pentru: proiectare, fundații, fabricarea și instalarea structurilor metalice, montarea panourilor de închidere și a izolațiilor în funcție de cerințele clienților.

Construcții industriale

Mai jos sunt câteva proiecte în acest domeniu:

  • Proiect la cheie al unității de producție și al birourilor (structura metalică de aproximativ 700 t) in Țitești, Valea Stânii, Jud Argeș, România. Beneficiar: Piroux Industrie Romania SRL.
  • Executarea halei cu structura din oțel, încălzirea, instalațiile sanitare și instalațiile de încălzire cu abur prin condensare în Topoloveni Jud. Dâmbovița, România. Beneficiar: Valachia 2002 SRL.
  • Proiectarea și execuția structurii metalice pentru hala de producție (1200 mp) în Bascov, România. Beneficiar: Energomontaj-Grup SRL.
  • Executarea reviziei și extinderea halei (structura de 49 t) în Băilești, Jud Dolj. Beneficiar: Municipalitatea Băilești.
  • Proiectarea și execuția structurii de oțel și furnizarea de echipamente în Retevoiești, Jud Argreș, România, Beneficiar: ALC Inject Polistiren SRL.
Construcții industriale